s4 active
Online mobilni
Online mobilni

Pretraga mobilnih

Prijavljivanje

Vesti i testovi

Slatka Android istorija

The Sweet History Of Android
Explore more infographics like this one on the web's largest information design community - Visually.

Samsung pametni ručni sat

Početkom septembra Samsung će održati konferenciju za medije u Berlinu pod nazivom "Unpacked 2".

Kompanija će predstaviti pametni ručni sat pod nazivom Galaxy Gear, koji će biti dodatak za pametne telefone. Još se ne zna kako će izgledati, međutim, spekulacije su počele pre nekoliko meseca. Priča se da će imati fleksibilni ekran, pošto kompanija već duže vremena radi na razvoju takvih displeja. Jedna moguća koncepcija je na slici.

 

Top 5 telefona za slikanje

Digitalni fotoaparati su veoma korisne stvari, a ukoliko ste stalno u pokretu, telefon za slikanje može biti pravo rešenje za Vas.

 

Nokia Lumia 920:
 

Nova Nokia Lumia 1020

 

 

Za samo dva dana, 11. jula, na Nokijinom godišnjem Windows Phone događaju će kompanija zvanično predstaviti Nokiju Lumia 1020, novi smartphone baziran na Windows Phone platformi.

Punjenje mobilnih uređaja u budućnosti za 5 sekundi

NEW YORK - Richard Kaner, profesor hemije i biohemije, kao i član California NanoSystems instituta na Univerzitetu UCLA i njegov postdiplomac Maher El-Kady, izumeli su novi radikalni tip baterija koje bi jednog dana mogle puniti mobilne uređaje, pa čak i električne automobile za samo nekoliko sekundi.

Nokia koja košta 15 evra a baterija traje 35 dana

HELSINKI -  Za sve one koji žele jednostavan, jeftin telefon sa dugotrajnom baterijom Nokija je smislila savršeni uređaj.

Zašto kupovati mobilni telefon preko interneta?

Najveća prednost kupovine putem interneta je to što možete da je obavite, kako se to često kaže, iz svoje fotelje. Dakle, nije neophodno da izlazite iz kuće i odlazite u prodavnicu kako biste došli do proizvoda koji želite. Naprotiv, možete ga pronaći na internetu, naručiti i tako završiti celokupan posao.

Stiže novi Apple iPhone 5

Novi telefon je već nazvan najznačajnijim unapređenjem u oblasti elektronike.

Nova Nokia Lumia donosi PureView inovacije

Kompanija Nokia predstavila jedva nova modela, Nokia Lumia 920 i Nokia Lumia 820, prve telefoni ove kompanije sa operativnim sistemom Windows Phone 8.

Šta je Android ?

Android je operativni sistem za mobilne uređaje zasnovan na Linuksu. Kompanija istog imena je 2005. godine otkupljena, a Google je postao novi vlasnik. Veliki gigant je takođe i napravio jednu fenomenalnu inicijativu: da osnuje i rukovodi Open Handset Alliance (OHA). U pitanju je organizacija koju pored Gugla čine još 83 velike firme kao što su Samsung, HTC, Sony, LG, T-Mobile i ostala velika imena iz ove industrije. Njihov zadatak je dalji razvoj Android platforme.