Online mobilni
Online mobilni
Online mobilni

Pretraga mobilnih

Prijavljivanje

CAPTCHA
Da li si robot?
Image CAPTCHA
Prepiši sa slike

Vesti i testovi

Kolektivni godišnji odmor od 04.09-13.09.2021

Dragi naši kupci stiglo je i naše vreme za odmor i punjenje baterija. Obaveštavamo Vas da naše online prodavnice kao i prodavnica u Somboru neće raditi od 04.09 (subota) do 13.09 (ponedeljak). Sve porudžbine preko online kupovine biće obrađene i poslate prvog radnog dana, 13.09 (ponedeljak). Vaš OnlineMobilni

Kolektivni godišnji odmor od 08.09-20.09.2018

Dragi naši kupci stiglo je i naše vreme za odmor i punjenje baterija. Obaveštavamo Vas da naše online prodavnice kao i prodavnica u Somboru neće raditi od 08.09 (subota) do 20.09 (četvrtak) Sve porudžbine preko online kupovine biće obrađene i poslate prvog radnog dana 20.09 tj u četvrtak Vaš MobilShop

Uskoro i kod nas - LG G6

LG je predstavio samo dan pre zvaničnog početka kongresa novi sasvim drugačiji G6 model mobilnog telefona.Osim otpornosti koju garantuju sa sertifikatom IP68 ovaj model je sačinjen od aluminijuma i stakla. Telefon odlikuje vrlo tanka maska, a zaobljene ivice daju mu lični pečat i smanjuju rizik od oštećenja prilikom pada.

Samsung Galaxy S8 je stigao!

Najveći proizvođač mobilnih telefona Samsung predstavio je svoje nove mobilne telefone Galaxy serije S8 i S8 Plus.

Kao po navici ali i dosadašnjoj praksi ovog giganta, navikli smo na već dobro poznata iznenađenja kada su u pitanju mobilni telefoni koji sa ponosom nose naziv Samsung a dolaze iz Galaxy porodice.

Nokia postaje Microsoft Mobile?

Nedavno procureli dokument pokazuje da, kao deo kupovine Nokije, Microsoft planira da svoju akviziciju preimenuje u Microsoft Mobile.

Ovaj dokument, koji je otkrio sajt NokiaPowerUser, navodno je poslat iz Nokije i bavi se postojećim uređajima, a u njemu stoji:

„Nakon završetka transakcije između Microsofta i Nokije, ime Nokia Corporation/Nokia Oyj biće promenjeno u Microsoft Mobile Oy“.

Slatka Android istorija

The Sweet History Of Android
Explore more infographics like this one on the web's largest information design community - Visually.

Samsung pametni ručni sat

Početkom septembra Samsung će održati konferenciju za medije u Berlinu pod nazivom "Unpacked 2".

Kompanija će predstaviti pametni ručni sat pod nazivom Galaxy Gear, koji će biti dodatak za pametne telefone. Još se ne zna kako će izgledati, međutim, spekulacije su počele pre nekoliko meseca. Priča se da će imati fleksibilni ekran, pošto kompanija već duže vremena radi na razvoju takvih displeja. Jedna moguća koncepcija je na slici.

 

Top 5 telefona za slikanje

Digitalni fotoaparati su veoma korisne stvari, a ukoliko ste stalno u pokretu, telefon za slikanje može biti pravo rešenje za Vas.

 

Nokia Lumia 920:
 

Nova Nokia Lumia 1020

 

 

Za samo dva dana, 11. jula, na Nokijinom godišnjem Windows Phone događaju će kompanija zvanično predstaviti Nokiju Lumia 1020, novi smartphone baziran na Windows Phone platformi.

Punjenje mobilnih uređaja u budućnosti za 5 sekundi

NEW YORK - Richard Kaner, profesor hemije i biohemije, kao i član California NanoSystems instituta na Univerzitetu UCLA i njegov postdiplomac Maher El-Kady, izumeli su novi radikalni tip baterija koje bi jednog dana mogle puniti mobilne uređaje, pa čak i električne automobile za samo nekoliko sekundi.