Online mobilni
Online mobilni
Online mobilni

Pretraga mobilnih

Prijavljivanje

CAPTCHA
Da li si robot?
Image CAPTCHA
Prepiši sa slike

Sony Ericsson predstavio Xperia Pro, Neo i Play modele

Sony Ericsson proširio je svoju liniju Xperia pametnih telefona najnovijim modelima Xperia neo, pro i Play koji su zvanično predstavljeni u Barseloni, na Mobile World Congress-u.

Xperia pro predstavlja poslovni telefon koji kombinuje ekran osetljiv na dodir sa slajder tastaturom, Android operativnim sistemom i donosi napredne funkcije kao što su e-mail, kalendar i sinhronizaciju kontakata kao i Office Suite Pro. Pro sadrži Sony-jev Mobile Bravia Engine i Exmor mobilni sensor za fotografije, kao i HDMI pristupačnost.

Xperia neo dolazi sa identičnim funkcijama kao i pro, uz jedinstven izgled koji je ergonomski dizajniran da se perfektno uklopi u ruku korisnika, naročito prilikom slikanja.

Sony Ericsson Xperia neo bi trebalo da bude dostupan već krajem ovog kvartala, dok će pro biti dostupan u drugom kvartalu ove godine.

Model koji se sa najviše pažnje očekivao je Xperia Play, ili praktično PlayStation Phone, i dolazi sa 4-inčnim ekranom osetljivim na dodir, funkcijama društvenog umrežavanja i slajderom za igranje igrica – digitalni D pad, dva analogna tastera, dva dodatna tastera i četiri PlayStation ikone: circle, cross, square i triangle. Uređaj sadrži Qualcomm-ov Snapdragon procesor sa 1 Ghz CPU, Adreno GPU grafički procesor za mobilno igranje, uz Android 2.3 OS. (Economy.rs)